Bar sushi
Moim zdaniem pomysl jak najbardziej trafny. Niestety dostac dobre suszi w mniejszych miastach praktycznie graniczy z cudem. Co ciekawe co raz wiecej osob (tak widze po znajomych) zajmuje sie hobbistycznie gotowanie we wlasnym domu. Twierdza, ze na miescie juz jest jak na lekarstwo miejsc gdzie mozna zjesc cos dobrego w rozsadnej cenie. Przeciez nikt nie bedzie chodzil do jakiejs restauracji gdzie trzeba za to slono zaplacic. Z tego co mi sie udalo dowiedziec to wiekszosc przepisow biora z tej strony https://uwielbiam.pl/przepis/zapiekane-skrzydelka-z-ryzem Wszedlem, przejrzalem i zaciekawila mnie ta tematyka. Szczegolnie, ze nigdy nie bylem jakims wielkim szefem kuchni .. da mi to jakies pole do rozwoju w nowej dziedzinie. Macie moze jakies wskazowki dla poczatkujacego? wesoły Pozdrawiam


  PRZEJD NA FORUM